Dukan diet!

De jag kör på heter dukan lite reducerat då jag är ammande! Men helt ärligt läs namnet! Dukan.... DU KAN... exakt JAG kan. Älskar namnet i sig.

Där finns 4 olika faser men i princip kör jag fas 2 men får äta mer varje dag! När jag slutar ammar tänker jag börja om och köra stenhårt! Följa den till punkt och pricka. 

Men just nu utesluter jag bröd, pasta, potatis, socker och för mycket fett. Allt annat ätet jag! Och sen i måndags står de -3 kg så de funkar uppenbarligen. Dock ska man inte glömma motion. Men med 2 barn så blir de när man hinner och orken finns där! :) 

Sedan jag slutat med socker känner jag mig piggare så jag gissar på att socker skadar mer än vad de hjälper! 

Idag har jag jobbat dessutom, vilket som innebar lite motion! Men även att jag känner mig nyttig! Jag har gjort nytta och kommit utanför hemmet och barn! Jag älskar mina barn inte de, men när man varit hemma i över ett år behöver man få jobba lite! Eller iallafall jag! Min sambo sa att man såg på hela mig nu när jag kom hem att jag var glad. Och de är jag! Jag trivs med mitt jobb! 

Nu ska jag hålla söndag! 

Lördag som vilken dag som helst!

Idag är de helg men som mamma ledig är de som vilken dag som helst. Speciellt när sambon åker och jobbar några timmar. Sen dessutom ska jag jobba imorgon så denna helg sprang iväg för oss!
Hur som! Jag kämpar på med mitt! 
Och lite skryt!! -3 kg sen i måndags! Jag är nöjd och känner mig taggad! 
Så idag unnade jag mig mörk choklad! Lite belöning får man ha annars tappar man helt lusten!

Mattheus har varit iväg idag också. Hängde på mormor till Ikea och hem kom en kille som ville mysa med sin mamma! Händer väldigt sällan, så vi kröp ner i sängen och han visade mig spel och annat. Jag älskar att ligga och lyssna på hans förklaringar och historier! Min lilla kille är en stor kille nu ju. De märks på så många viss.. 

Om cirka 1,5 månad får vi nycklarna till vårt hus! Mattheus är stolt som en tupp och jag längtar efter vårt nya kapitel i denna familj. Detta är vårt och bara vårt! 
 
Bjuder på en bild på mina vackra barn! 😍

Andra dagen..

Snart är andra dagen över.. Trött sugen huvudvärk.  Blöh! Hade kanske varit enklare om lillasyster varit lite medgörlig idag, men icke! 

Testade ett bröd i micron idag som är godkänt! Och jag kommer antagligen äta de flera gånger i veckan! Super gott! 

Nä dags för lite kvälls fil med kanel sedan får jag nog sova. Hoppas jag överlever denna socker avvänjning! 

Bjuder på en bild på frallan från lunchen!

Söt som socker...

Jag blir galen!! Sockersuget har mig i ett järngrepp. Jag borde sova just nu, men hjärnan och kroppen skriker efter socker. 
Jag är på dag 1 av avvänjning av socker/godis och detta är så mycket jobbigare än jag trodde. 
Helt ärligt så är de nog jobbigare att sluta med socker än med cigaretter. 

Ge mig styrka nu!!!!

Starten..

Då börjar vi om här! 
Celina utbildad undersköterska och jobbar som personlig assistent. Född 1989 en härlig vår 😊
Mamma till 2 helt underbara barn! Maia född 2015 09 01 och Mattheus född 2012 08 04. 
Bor med min sambo Joakim och den 26 februari 2016 får vi nycklarna till VÅRT hus! 

Här kommer jag skriva om vardagen för oss! 
Allt från kampen med vikt till gullandet och skryt om våra barn! 

Vi börjar med en trevlig bild på min kvälls mat! Tonfisk med lätt kesella och ägg och kryddor! Min sambo var tveksam! Men det smakade betydligt mycket bättre än vad de ser ut!


RSS 2.0